Monday, July 28, 2014

Pentru o noua etapa in dezvoltarea Romaniei (II)



Mircea Olaru, ph.ed., Swim-Coach


" iti multumesc ca m-ai primit printre ai tai, dar ai sa regreti ca eu is 'om cu doua fetze': una - sunt fan TB, alta's fan Monica Macovei; o zi buna sa ai...... M.Olaru"



PETITIE - APEL CETATENESC

Cei 25 de ani de lupte politice au dus tara la ruina si degradare morala si materiala....;  mai ales in ultimii 10-14 ani, fiecare partid in parte, din fel de fel de motive, au dus o lupta nefasta contra Presedintelui Statului, presedinte ales legal, prin Referedum de catre electorat [ intebam - unde ar fi fost tara noastra acum daca acest ’carnaval al tradarilor’ nu ar fi avut loc ?]

In toamna acestui an vom alege un nou Presedinte al Romaniei.....; oare,nu am putea alege un presedinte fara a cheltui asa de multi bani ? Nu cumva politica reprezinta un prea mare lux pentru noi, ajunsi in situatii precare ?

Neamul nostru s-a saturat de miselia acestor manipulari facute de toate partidele politice...,
DAR
a mai ramas un ’partid’ care trebuie sa guverneze tara, iar acesta este  JUSTITIA!
Iar pe justitie merita sa dam bani, indiferent cat ar costa !

Daca vom continua sa alegem politicieni, ei vor avea, mereu, in spate ’baronii’ care i-au sustinut sa castige dreptul de a taia si spanzura cum doresc.

In aceste conditii, chem toti romanii sa nu aleaga niciun politician in fruntea tarii, cer concetatenilor nostri sa aleaga o persoana care nu a fost implicata in afacerile politicului – aceasta persoana este juristul Monica Macovei, candidat unic si independent al nostru; pe D.na Monica Macovei,  o rugam sa se retraga din viata politica, unde nu si-a gasit locul tocmai din cauza faptului ca sa manifestat mereu a fi libera si incoruptibila; doar ea poate sa apere neamul si tara, societaeta,  de toate primejdiile aduse sub masca falsei ’democratii’ aplicata necinstit  de catre cei putermnici asupra celor nevoiasi{ in gluma spus:’n-o vad pe M.M. pe tocuri de 15 cm....’, zau]

Chem sa constituim  ’Adunarea celor care apara Justitia si Tara’ {AJT}, aplicand aceste 10 porunci inspirate din Biblia stramoseasca, porunci adaptate la zilele si realitatile noastre.

’AJT’  reprezinta vointa nationala a poporului  roman si respecta toate angajamentele cinstite facute de predecesori in numele Romaniei.
Cele zece porunci ale Romanilor
I.Tara, Limba, Traditia, Neamul si Bogatiile acestora sunt date de D-zeu.
     II.Sa nu-ti tradezi Patria si Poporul.
    III. Sa nu vorbesti de rau ce este romanesc.
    IV.Munceste cinstit,  nu insela pe nimeni in toate zilele lasate de D-zeu.
     V.Cinsteste-ti Stramosii, Parintii, Neamul si Locul unde te-ai nascut.
    VI.Sa nu furi din munca si agoniseala altuia.
    VII.Sa nu-ti inseli nevasta, copii si parintii.
   VIII. Sa nu minti, sa nu-ti tradezi aproapele si tara.
     IX. Sa nu ucizi { premeditarea va fi pedepsita cel mai aspru cu putinta}.
      X. Sa fii demn de numele de Roman si de Tara ta; apare-le cu pretul vietii!
=================================
Aderati la  AJT, in mod voluntar, fara a va gandi la foloase materiale, etc.; aderati  doar pentru aceste alegeri din toamna anului 2014;  aveti sarcina de a pazi urnele cu voturi din sectiile de votare si veti veghea astfel sa nu existe decat cinste si corectitudine in manifestarea votului.


*

dece meregti pe drumul dovedit gresit al formarii unui 'partid uic' de dreapta...? Cei care sunt de dreapta sa-si vada de aprtidul lor, sa-si faca prozeliti air cand natura politica o cere sa se uneasca in a sustine acel 'ceva' [un candidat, o lege, o masura] NU MAI AVREM NEVOI DE INCA UN PATID UNIC ca el vine cert cu baronii lui si cate altele; lasati competia libera a edificare a 'dreptei' si uniti-va doar cand este cazul [ adica cei de dreapta nu muncesc eficient si au nevoie de o 'manta' care sa le acopere neputintele]*


ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Iata Grupurile mele in reteaua FACEBOOK,  la care va invit sa va inscrieti:
Romani 01, GALA PALESTRIKA , 'errare humanum est ' , Master Swimming Romania, SCUBA diving Romania , Liceul cu Program Sportiv Club Sportiv Scolar Baia Mare, Green Guerrilla, ROMANIA ...., si inca altii cca 1300 de preteni, ca si Dv. care vor primi, ’volens-nolens’, acest mesaj....

acum astept ceva 'pase' ds. cea ati citit; sper sa va fie folositor ...
=====================
 Daca tot v-am umplut casuta postala...., iata si
Blogurile utilizatorului -mircea -olaru
1.       Despre Inot - cu Mircea Olaru, ph.ed             
                        111726 (de) afişări de pagină - 1001 postări
2.       swimmingpedia                 
                       11357 (de) afişări de pagină - 255 de postări
                       VizualizaÅ£i blogul  http://swimmingpedia.blogspot.ro/
                        http://swimmingpedia.blogspot.ro/2014/05/personaliza-personalizare.html
3.       Swimming-Synergy ....               
                         1272 (de) afişări de pagină - 22 de postăriVizualizaÅ£i blogul
                          http://swimming-synergy.blogspot.ro/
4.       De la lume adunate si-apoi la lume date      
                      24168 (de) afişări de pagină - 1134 de postări
                       De la lume adunate si-apoi la lume date: "sefeurile noastre.......!"
  ==================
  ..............


cei ce s-au jertfit pentru Neam si Tara, Anticomunistii romani, de noi toti stiuti dar uitati..., cred eu -  era  mult mai inteligent  SA INTRE in PCR si asa sa INOBILEZE  PCR ’partidul cizmarilor si al turnatorilor’[ asa cum s-o intamplat in RDG sau Cehoslovacia..]; pacat de jertfa lor, nimenii nu-i poate aduce inapoi...

Din antichitate exista un proverb:"DACA  NU-L  POTI  INVINGE... FA-TE  PRIETENULUI  LUI !"; oare cei care au ajuns la concluzia asta erau chiar 'TRADATORI' sau ’OAMENI CHIBZUITI, INTELIGENTI’... ; SOCIETAETA noastra, a adus multe jertfe prin agresiune fizica, morala... poate ar fi existat si alte cai inteligente iar umanitatea, IN TIMP,  ar fi fost in mai mare castig !



 ==========
**

Aseara, pe EuroNews, primul subiect prezentat era legat de posibilitatea ca Angela Merkel sa devina Presedinte al UE [ cred ca optiunea este realista si chair eficienta](a); din polemica partidelor de dreapta romanesti, nu rezulta ca adunaera lor sub stegaul unui partid suveran ese posibila din motive subiective {grandomanii imberbe] (b). In acest context eu fac urmatoarea  ’declaratie politica’ ....:
 << Postez un ultim apel cu iz politic,  la ratiune si inteligenta  din partea celor care vor citi acest mesaj:
1.      Cei care sunt adeptii ideologiei ’de Dreapta’, INDIFERENT de PARTID .., deci,care sunt opusul ideologiei de Stanga ..., sa aleaga FORMAREA UNEI ALIANTE, FARA PARTIDE, IN CARE SA SE REGASEASCA doar ideia ’sunt un om de dreapta’; cel mai simplu si direct apel la asemenea simpatizanti ar fi ca denumirea acestei aliante sa fie simpla si convingatoare -   ”Alianta de Dreapta”[AD]; acest lucru este opus manierei folosite de cei de Stanga care in Uniunea lor, au un conglomerat de partide, fiecare cu pretentii si interese specifice [dar au lozica comuna  sa fie ’neaparat contra lui traian basescu’, care, de exmplu -  daca nu ar fi existat pe scena politica,  acesti stangisti nu ar fi avut dece a se mai uni, niste ciudati...]
2.      ”Alianta de Dreapta”, nemai avand langa acest titlul alte nume va reprezenta o singura optiune, fara fel de fel de alte invocari si solutii – iar acest lucru va insemna ca exista UNITATE si ca toate celelalte interese devin minore in fata sintagmei  ’eu sunt de drepta’.
3.      Cel mai bun gand pe care doresc sa-l transmit acestor lideri de Dreapta este ca fie de acord cu rationamentul urmator:
Mircea Olaru “”Si vis Pacem, para Justitiam / De vrei Pace pregateste Justitia!””
Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie cel putin egalul actualului presedinte ... [logic]; dar la ‘orizont’ nu se prea vede unul care sa fie asa – caz in care romanii trebuie sa aleaga un presedinte de gen femenin, iar in acest caz trebuie sa alegem pe nimeni altcineva decat pe Monica Macovei !!! Avem absoluta nevoie de o ‘Angela Merkel’ – “Made in Romania”
http://youtu.be/BW805sPrlzk, by R. B. Gregg (1936)>>

==========

RALUCA Dobre>printre cei  are au acceptat sa-mi fie pretini este si aceasta inca domnisoara (?) care lucreaza 'sus', dar si are raspunsuri pline de intelepciune.., infine; nu-i port pica ca mi-a raspuns cu o ingratitudine gratioasa, dar azi, acum, dimineata am cautat-o pe FB si am regasit-o, am cercetat cu migala pagina ei din care speram sa aflu mai multe ds. cum poate o persoana care are 2 ani mai mult decat evenimentele din 89 sa fie asa de categorica, cand 'acolo' la parlament te astepti sa gasesti oameni echilibrati, DAR iata ca mi s-a oferit prilejul  semnificativ, de a reasculta Katiusha si mi-am adus aminte ca acest cantec i-a salvat viata tatalui meu... in 1944, cand eu aveam 8 ani, Armata Rosie glorioasa a intrat si in Tulcea, unde tatal meu era Secretarul Politiei.., 'Nacealnicu' rus a dorit, neaparat, sa stea la 'omologul' sau roman si asa ne-am trezit cu el in casa noastra; era un om bland si parerea altfel decat se spunea ds. rusi..., dar intr-o zi a venit acasa cu o damigeana plina de vodka, a cerut 2 'stakane' mari si l-a invitat pe tata sa bea impreuna cu el..; cand o vazut ca tata nu prea vrea sa bea atat de mult alcool, a scos pistolul si a spus:"esli tu ne piosh.. ia streleaiu tebea'..., atunci mama disperata mi-a pus un acordeon vechi cu care ma jucam in casa, m-o impins in camera si mi-a zis'fa si tu ceva acolo', in speranta ca se va intampla un miracol; ei, miracolul a venit, eu cred ca numai D-zeu a putu sa ma faca sa pot canta la acordon primele masuri din acest cantec de mare rasunet al rusilor 'katiusha'; 'nacialnicul' a inceput sa planga, a bagat pistolul inapoi in toc si eu am ramas singur cu el, tata reusise sa se strecoare afara... asta a fost povestea acestui cantec atat de mult iubit de D.ra Raluca si faptul de a fi povestit acest crampei de viata a fost declansat de 'declaratia' ferma a Ralucai ca...

"Cel mai bun consilier al meu este...INTOTDEAUNA TATA!"... sa stii Raluca ca si eu am gandit al fel, doar ca tata meu era dintre cei care isi iubea patria sau neamul.... sa ai o zi fericita stimata D.ra Consultanta parlamentara, CD, Pag. oficiala.... succes in viata [ va mai spun o vorba, din experienta mea de viata , cand mi-ati recomandat 'sa merg la doctor',el suna asa:  'crede-l si pe nebun,, ca nu a inebunit el asa pe degeaba"]
==========
iata, la final, cel mai sugestiv moment al acestui material; este stiut ca PSD are o lozica drept motto: Jos Basescu [ eu cred ca este normal ca ei sa fie adversarii actualului Presedinte / puteau s-o faca asa, ma elegant, infine...] dar, deuna-zi, s-a mai format un partid unic, de Dreapta, care si el are o lozica drept motto: Jos Basescu...; aici cred ca s-a dat de gol ambele partide - nu poti sa te consideri adversar avand un alt 'dusman' comun; este o chestie ilara si elocventa ca politicienii nostri nu sunt politicieni; ei sunt tot ca cei din valea Jiului ['hai rup'] si nu judeca ci executa; s-a ajuns la la mutilarea Imnului national, cred ca a ras o intreaga omenire de asemenea gafa - de aia eu cred ca politica este o activitate de lux facuta de ageamii care au intrat cu bocancii in ea . Ei trebuie schimbati drastic, cel putin ca numar:






 

No comments:

Post a Comment

sau trimite comentariul tau la scanave@yahoo.com